vrijdag 23 november 2012

Waarom eigenlijk Alfish?

Het heeft ons vele uren vergaderen en vele dierbaren hersensappen gekost om aan onze naam te komen. Het is geen makkelijke taak om 5 individuen die samen werken aan een game te beschrijven in slechts een paar of in ons geval een woord. Maar het is ons toch gelukt.
 
Hoe wij aan onze naam komen is een episch verhaal wat teruggaat naar hoe de vijf leden van team Alfish elkaar hebben leren kennen: de mentorgroep. Wij zijn namelijk onderdeel van mentorgroep Alfa. De oplettend lezer heeft nu waarschijnlijk het eerste deel van de naam al door. Als eerbetoon aan onze mentorgroep wilden wij het woord Alfa in onze team naam verwerken. Alfa Studios, Alfa Design, Alfa Entertainment, de Alfa mannetjes en vele andere combinaties van Alfa met een ander woord hebben wij beschouwd.

En toen zagen we het licht. Het teken Alfa lijkt namelijk, voor degene die het nog niet doorhadden, op een vis. Alfa + vis = Alfish (als je een beetje creatief kan rekenen). En zo is het gekomen dat Tom Bakker, Herjo de Jong, Daan Leijen, Kido Oudenbroek en Gerben Dreschler zich verenigde onder naam Alfish.

Visuele samenvatting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten